I dekada,
II tydzień
PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: mleko sojowe
pieczywo
mieszane , masło
wędlina , ser Bieluch
pomidor , papryka
herbata zielona
jabłko
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem i natką pietruszki
Ryż z jabłkiem i cynamonem
kompot; owocowy
Podwieczorek:
jabłko
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
pasta jajeczna ,szynka z indyka
pomidor , sałata
herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem
bułka
grahamka ,masło
ser żółty ,kiełbasa żywiecka
pomidor ,sałata
ananas
Obiad: Zupa ogórkowa z natką i koprem
Pyzy z mięsem
z cebulką
surówka z sałatą włoską i roszpunką z
jabłkiem
kompot wieloowocowy
Podwieczorek: krakersy
Kolacja: sałatka jarzynowa
bułka ziarnista ,masło
herbata rumiankowa
ŚRODA
Śniadanie: kakao
jajecznica z wiejskich jaj na szynce
chleb razowy ,masło
herbata zielona
Obiad: zupa z zacierkami i koperkiem
Leczo z kiełbaską
ryż nieoczyszczony
kompot z soku z aronii
Podwieczorek: banan
Kolacja: pieczywo mieszane ,masło
serek topiony , polędwica sopocka
pomidor , sałata
herbata miętowa
jabłko
CZWARTEK
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku
rogal drożdżowy , masło
powidła śliwkowe
herbata z cytryną
OBIAD: Zupa
barszcz ukraiński
makaron żytni ze
szpinakiem, czosnkiem pomidorem koktajlowym i prawdziwą śmietaną
kompot jabłkowy
Podwieczorek: babka piaskowa
Kolacja: sałatka grecka z oliwą z oliwek, ziołami i
sokiem z cytryny
pieczywo mieszane ,masło
herbata rumiankowa
melon
PIĄTEK
Śniadanie: mleko do picia(sojowe)
pieczywo mieszane ,masło
pasztet drobiowy , ogórek zielony
wędlina ,sałata ,rzodkiewka
herbata zielona z cytryną
OBIAD: Zupa krupnik z kaszą jaglaną
z natką pietruszki
Placki z jabłkiem
melon
kompot jabłkowy
Podwieczorek: jabłko
Kolacja: bułka z ziarnem ,masło
pasta z makreli ,ser
pleśniowy
pomidor koktajlowy ,ogórek
zielony ,sałata
jabłko
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz