I dekada, II tydzień
PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Ryż
na mleku bezlaktozowym
Pieczywo
mieszane , masło
Wędlina , ser
Bieluch
Pomidor , papryka ,
sałata
herbata
zielona
jabłko
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, wiejską śmietaną
I natką pietruszki
Naleśniki z białym
serem lub owocami
Kompot malinowy
Podwieczorek: nektarynki
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
pasta jajeczna ,szynka z indyka
pomidor , sałata
herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Płatki kukurydziane bez cukru z
mlekiem
bułka
grahamka ,masło
ser żółty ,kiełbasa żywiecka
pomidor ,sałata
Obiad: Zupa pieczarkowa z makaronem i
natką pietruszki
Pyzy z mięsem i cebulką
Ogórek
małosolny
Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: krakersy
Kolacja: mleko sojowe
Pieczywo mieszane ,masło
Serek topiony
ziołowy , szynka gotowana
Pomidor ,
sałata
herbata rumiankowa
ŚRODA
Śniadanie: kakao
Pieczywo mieszane , masło
Ser
gouda , polędwica sopocka
Papryka czerwona , rzodkiewka
Herbata z cytryną i miodem
Obiad: zupa z groszkiem zielonym i koperkiem
Leczo z kiełbasą
Ryż brązowy
Kompot owocowy
Podwieczorek: melon
Kolacja: pieczywo mieszane ,masło
twarożek z rzodkiewką , kiełbasa żywiecka
pomidor , sałata
herbata miętowa
jabłko
CZWARTEK
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku
rogal drożdżowy , masło
powidła śliwkowe
herbata z cytryną
OBIAD: Zupa barszcz ukraiński
makaron żytni ze szpinakiem,
czosnkiem pomidorem koktajlowym i prawdziwą śmietaną
kompot jabłkowy
Podwieczorek: Banan
Kolacja Pieczywo mieszane , masło
jajko na twardo ,
szczypiorek
wędlina , pomidor
, sałata
herbata
rumiankowa
PIĄTEK
Śniadanie: mleko do picia(sojowe)
pieczywo mieszane ,masło
pasztet drobiowy , ogórek
małosolny
wędlina ,sałata , rzodkiewka
herbata zielona z cytryną
OBIAD:
Zupa zalewajka
ze śmietaną wiejską i natką
pietruszki
racuszki drożdżowe z
jabłkiem
kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Kiwi
Kolacja: bułka z ziarnem ,masło
pasta z makreli ,ser biały
ogórek zielony papryka żółta , sałata
brzoskwinia
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz