1 dekada 2 tydzień
PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Płatki orkiszowe z mlekiem 1,5%
Pieczywo mieszane , masło
Wędlina , ser Bieluch
Pomidor , sałata
głowiasta
herbata zielona
jabłko
Obiad: Zupa zalewajka z jajkiem
Spaghetii mięsno ziołowe
z tartym serem i Bazylią
Kompot z jabłek z
dodatkiem świeżej mięty
Podwieczorek: Kiwi
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
pasta jajeczna
,szynka z indyka
ogórek świeży , kiełki brokuły
herbata miętowa
WTOREK
Śniadanie: kasza manna na mleku 1,5%
bułka grahamka
,masło
ser żółty
,kiełbasa żywiecka
kalarepka ,
rzodkiewka
Obiad: Zupa pieczarkowa z
makaronem i wiejską śmietaną
Gotowana
cielęcina w rosole z warzywami
Kalafior ,
brokuł , marchewka
Kasza jęczmienna
Kompot
wieloowocowy
Podwieczorek: pestki słonecznika
Kolacja: mleko sojowe
Pieczywo
mieszane ,masło
szynka
gotowana , pasta twarogowa
sałata ,
papryka czerwona
herbata
rumiankowa
ŚRODA
Śniadanie: kakao
Pieczywo mieszane
, masło
Ser gouda , polędwica sopocka
Pomidor , sałata
Herbata z cytryną i miodem
Obiad: zupa z fasolką szparagową i koperkiem
Ryba po Grecku
Ryż jaśminowy
Kompot owocowy
Podwieczorek: jabłko
Kolacja: pieczywo mieszane ,masło
Twarożek ze
szczypiorem , kiełbasa żywiecka
Ogórek kiszony
, papryka żółta
herbata miętowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz