PLUSZOWY MIŚ

piątek, 29 maja 2015

Jadłospis 1-3.06

                      1 dekada 2 tydzień
PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:    Płatki orkiszowe z mlekiem 1,5%
                      Pieczywo mieszane , masło
                      Wędlina , ser Bieluch
                       Pomidor , sałata głowiasta
                         herbata zielona
                      jabłko  
       
Obiad:              Zupa zalewajka z jajkiem
                      Spaghetii mięsno ziołowe z tartym serem i Bazylią
                          Kompot z jabłek z dodatkiem świeżej mięty
           
Podwieczorek: Kiwi

Kolacja:             Pieczywo mieszane ,masło
                           pasta jajeczna ,szynka z indyka
                      ogórek świeży  , kiełki brokuły
                           herbata miętowa


WTOREK
Śniadanie:              kasza manna na mleku 1,5%
                                 bułka grahamka ,masło
                                 ser żółty ,kiełbasa żywiecka
                                 kalarepka , rzodkiewka
                                
Obiad:                     Zupa pieczarkowa z makaronem  i wiejską śmietaną
                                Gotowana cielęcina w rosole z warzywami
                                Kalafior , brokuł , marchewka
                               Kasza jęczmienna
                                 Kompot wieloowocowy
Podwieczorek:       pestki słonecznika

Kolacja:                   mleko sojowe
                                 Pieczywo mieszane ,masło
                                 szynka gotowana , pasta twarogowa
                                 sałata , papryka czerwona
                                 herbata rumiankowa
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   ŚRODA

Śniadanie:             kakao
                             Pieczywo mieszane , masło
                            Ser gouda , polędwica sopocka
                            Pomidor , sałata
                  Herbata z cytryną i miodem
Obiad:       zupa z fasolką szparagową i koperkiem
                   Ryba po Grecku
                    Ryż jaśminowy
                                   Kompot owocowy
  Podwieczorek: jabłko

Kolacja:                   pieczywo mieszane ,masło
                                 Twarożek ze szczypiorem , kiełbasa żywiecka
                                 Ogórek kiszony , papryka żółta
                                 herbata miętowa
                                



                      
  

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz