PLUSZOWY MIŚ

piątek, 18 grudnia 2015

Jadłospis 21-23.12

II DEKADA , I tydzień

PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:           Rogal maślany, serek waniliowy lub dżem truskawkowy
                                 Kakao, herbata miętowa
OBIAD:               Zupa pomidorowa z ryżem i natką pietruszki
                          Makaron ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem kozim

                            Kompot wieloowocowy
                             
Podwieczorek:     Słonecznik

Kolacja:                 pieczywo mieszane , masło
                               Jajko w majonezie (własnej produkcji) ze szczypiorem
                                herbata rumiankowa
                         
WTOREK
Śniadanie:              Płatki owsiane, pieczywo mieszane, masło
                                   Ser gouda , wędlina
                                    kiełki  z brokuły , papryka czerwona
                                    herbata zielona
OBIAD:                      Zupa rosół z kaczki z makaronem i lubczykiem
                               Pierogi z mięsem, cebulką
                                     kompot  z malin    
          
Podwieczorek:       Jabłko

Kolacja:                   Pieczywo mieszane ,masło
                                parówki, ketchup
                                herbata rumiankowa 
                            

ŚRODA
Śniadanie:           Mleko sojowe
                               chleb żytni ,masło, twarożek ziołowy
                              wędlina, sałata lodowa, papryka żółta
                               herbata owocowa
OBIAD:                  Zupa  jarzynowa
                               Paluszki rybne z kaszą jaglaną
                               sałatka  z ogórka kiszonego i papryki
                               kompot z jabłek
         
Podwieczorek:     Gruszka

Kolacja:                 Pieczywo mieszane, masło
                               pasztet drobiowy, ogórek kiszony

                              Herbata miętowa

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz