II DEKADA , I tydzień
PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Rogal maślany, serek waniliowy lub dżem
truskawkowy
Kakao, herbata miętowa
OBIAD: Zupa pomidorowa z ryżem i natką
pietruszki
Makaron ze
szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem kozim
Kompot
wieloowocowy
Podwieczorek: Słonecznik
Kolacja: pieczywo mieszane , masło
Jajko w majonezie (własnej produkcji)
ze szczypiorem
herbata rumiankowa
WTOREK
Śniadanie: Płatki owsiane, pieczywo mieszane,
masło
Ser gouda , wędlina
kiełki
z brokuły , papryka czerwona
herbata zielona
OBIAD: Zupa rosół z kaczki z
makaronem i lubczykiem
Pierogi z
mięsem, cebulką
kompot z malin
Podwieczorek: Jabłko
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
parówki, ketchup
herbata rumiankowa
ŚRODA
Śniadanie: Mleko sojowe
chleb
żytni ,masło, twarożek ziołowy
wędlina, sałata
lodowa, papryka żółta
herbata owocowa
OBIAD: Zupa jarzynowa
Paluszki rybne z kaszą jaglaną
sałatka z ogórka kiszonego i papryki
kompot z jabłek
Podwieczorek: Gruszka
Kolacja: Pieczywo mieszane, masło
pasztet drobiowy,
ogórek kiszony
Herbata miętowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz