Środa
Śniadanie:
chleb żytni ,masło
jogurt ziarnisty,
dżem
truskawkowy
herbata owocowa
OBIAD: Zupa selerowa
Paluszki rybne
Kasza jaglana , warzywa
gotowane na parze
kompot z jabłek
Podwieczorek:
Winogrono jasne
Kolacja: sałatka włoska: makaron
pełnoziarnisty,
Warzywa ,ser żółty, szynka, olej z wiesiołka
Czwartek
Śniadanie: owsianka na mleku 1,5%
bułka grahamka ,masło
pasztet drobiowy ,ser gouda
sałata , ogórek kiszony
herbata miętowa
OBIAD: Zupa rosół z makaronem i natką
pietruszki
Kotlet mielony ( Z INDYKA )
ziemniaki , buraczki gotowane
Podwieczorek: Melon
Kolacja: Rogal drożdżowy , masło
Serek waniliowy
Dżem porzeczkowy
Herbata owocowa
Piątek
Śniadanie: Kakao
pieczywo mieszane ,masło
twarożek z ziołami
kabanosy , kiełki rzodkiewki , papryka żółta
herbata rumiankowa
OBIAD:
Zupa brokułowa (Krem ) z grzankami
Placki z jabłkiem , sałatka owocowa
Kompot owocowy
Podwieczorek: Pestki słonecznika
Kolacja: pieczywo mieszane, masło
(wiejskie) Jajecznica
ze szczypiorkiem
herbata miętowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz