PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:
Pieczywo mieszane ,masło
ser owczy , żywiecka podsuszana
pomidor, sałata, kiełki
rzodkiewki
herbata miętowa
OBIAD:
Zupa pomidorowa z makaronem i natką
pietruszki
Sznycel z
indyka, ryż curry, marchewka z groszkiem
Kompot z jabłek
Podwieczorek: jabłka
Kolacja:
pieczywo
mieszane , masło
schab
pieczony w ziołach , pasta z suszonych pomidorów
sałata masłowa , ogórek kiszony
herbata miętowa
WTOREK
Śniadanie:
Bułka
maślana / chleb żytni
powidła
ze śliwek
herbata owocowa
OBIAD:
Zupa kapuśniak z młodej kapusty z pomidorami
Pyzy
z mięsem i sałatka z ogórka małosolnego z papryką czerwoną
Kompot
z gruszek
Podwieczorek:
Truskawki
Kolacja:
Pieczywo mieszane ,masło
własna
pasta z jajek
ser żółty , ogórek zielony
sałata masłowa
herbata
miętowa
ŚRODA
Śniadanie:
pieczywo
mieszane ,masło
kiełbasa
krakowska sucha , sałata
ogórek
małosolny, pomidor
herbata
melisowa
OBIAD:
Zupa
pieczarkowa z makaronem i natką pietruszki
Paluszki
rybne, kasza jaglana
warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchew)
Kompot
jabłkowy
Podwieczorek:
Arbuz
Kolacja:
pieczywo
mieszane , masło
krakowska
sucha , twarożek ze szczypiorem
papryka żółta i czerwona , sałata
herbata
miętowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz