PLUSZOWY MIŚ

poniedziałek, 12 czerwca 2017

Jadłospis 12-14.06

PONIEDZIAŁEK

Śniadanie:                            
                        Pieczywo mieszane ,masło
                        ser owczy , żywiecka podsuszana
                         pomidor, sałata, kiełki rzodkiewki
                      herbata miętowa                                
           
OBIAD:             Zupa pomidorowa z makaronem i natką pietruszki
Sznycel z indyka, ryż curry, marchewka z groszkiem
                                             Kompot z jabłek
                                                    
      Podwieczorek:  jabłka

Kolacja:                                 pieczywo mieszane , masło
                                               schab pieczony w ziołach , pasta z suszonych pomidorów
                                          sałata masłowa , ogórek kiszony
                                             herbata miętowa


WTOREK
Śniadanie:                       
                                                     Bułka maślana / chleb żytni
                                                  powidła ze śliwek
                                                  herbata owocowa 
OBIAD:        Zupa kapuśniak z młodej kapusty z pomidorami
                            Pyzy z mięsem i sałatka z ogórka małosolnego z papryką czerwoną      
                                             Kompot z gruszek
                                                       
Podwieczorek:        Truskawki

Kolacja:                                         Pieczywo mieszane ,masło
                                                        własna pasta z jajek
                                                         ser żółty , ogórek zielony
                                                          sałata masłowa
                                                        herbata miętowa
                                                     

ŚRODA
Śniadanie:                                 
                                                      pieczywo mieszane ,masło
                                                      kiełbasa krakowska sucha , sałata
                                                    ogórek małosolny, pomidor
                                                      herbata melisowa
                                                       
OBIAD:                 Zupa pieczarkowa z makaronem i natką pietruszki
                               Paluszki rybne, kasza jaglana
                                      
                             warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchew)
                                Kompot jabłkowy
                                                
                                                    
Podwieczorek:     Arbuz

Kolacja:                          pieczywo mieszane , masło
                                      krakowska sucha , twarożek ze szczypiorem
                                         papryka żółta i czerwona , sałata
                                    herbata miętowa                                                                                                                                                               



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz