PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:  
                         
                 
      Pieczywo mieszane ,masło
                
       ser owczy , żywiecka podsuszana
               
         pomidor, sałata, kiełki
rzodkiewki
                
     herbata miętowa
                               
OBIAD:     
       Zupa pomidorowa z makaronem i natką
pietruszki
Sznycel z
indyka, ryż curry, marchewka z groszkiem
                                          
  Kompot z jabłek
  
   Podwieczorek:  jabłka
Kolacja:      
                          pieczywo
mieszane , masło
                                
              schab
pieczony w ziołach , pasta z suszonych pomidorów
          
                              
sałata masłowa , ogórek kiszony
                                            
herbata miętowa
WTOREK
Śniadanie: 
                     
                  
                                  Bułka
maślana / chleb żytni
               
                                  powidła
ze śliwek
                                                 
herbata owocowa 
OBIAD:   
    Zupa kapuśniak z młodej kapusty z pomidorami
        
                   Pyzy
z mięsem i sałatka z ogórka małosolnego z papryką czerwoną      
                         
                   Kompot
z gruszek
Podwieczorek:    
   Truskawki
Kolacja:                                        
Pieczywo mieszane ,masło
            
                                           własna
pasta z jajek
                                                        
ser żółty , ogórek zielony
                                                         
sałata masłowa
           
                                            herbata
miętowa
ŚRODA
Śniadanie:  
                              
               
                                      pieczywo
mieszane ,masło
               
                                      kiełbasa
krakowska sucha , sałata
            
                                       ogórek
małosolny, pomidor
          
                                           herbata
melisowa
OBIAD:   
             Zupa
pieczarkowa z makaronem i natką pietruszki
           
                   Paluszki
rybne, kasza jaglana 
                            
warzywa gotowane (brokuł, kalafior, marchew)
             
                  Kompot
jabłkowy
Podwieczorek:    
Arbuz
Kolacja:     
                    pieczywo
mieszane , masło
             
                        krakowska
sucha , twarożek ze szczypiorem
                                        
papryka żółta i czerwona , sałata
                    
               herbata
miętowa                                                               
                                                                                       
       
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz