Data
|
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
|
OBIAD
(zupa
- godz. 11:30, II danie godz. 14:15)
|
PODWIECZOREK
(godz.
16:15)
|
27.11.2017
Poniedziałek
|
pieczywo
mieszane ,masło
serek
topiony , żywiecka podsuszana, papryka czerwona , sałata, herbata z
suszonej mięty
|
zupa krupnik z kaszą jaglaną i lubczykiem
spaghetti mięsno-ziołowe z tartym
serem i bazylią, kompot z jabłek
|
pieczywo mieszane , masło, kiełbasa krakowska podsuszana, twarożek ze
szczypiorkiem, sałata masłowa , ogórek kiszony, herbata rumiankowa
|
28.11.2017
Wtorek
|
bułka
maślana / chleb żytni, powidła z czarnych porzeczek, herbata owocowa, gruszka
|
zupa ogórkowa z ryżem i z natką
pietruszki, pierogi z mięsem i cebulką , surówka z ogórka kiszonego i papryki
, kompot z gruszek
|
pieczywo
mieszane, masło, własna pasta z jajek ze szczypiorem
ser
żółty , papryka czerwona ,
sałata
lodowa, herbata miętowa
|
29.11.2017
Środa
|
Pieczywo mieszane , masło
Jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem , herbata ziołowa
z cytryną
|
Zupa barszcz
ukraiński
Ryż brązowy z
kurczakiem i jabłkiem pieczonym , kompot z malin mrożonych
|
Pieczywo mieszane , masło
Szynka pieczona , pasta z suszonego pomidora, sałata
, ogórek kiszony, herbata rumiankowa
|
30.11.2017
Czwartek
|
pieczywo
mieszane , masło
ser
kozi , pasta z makreli ze szczypiorem,
sałata , ogórek małosolny
herbata
ze świeżej mięty
|
zupa jarzynowa zabielana, jajko
gotowane w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka z brokułem , kompot z
jabłek
|
sałatka
z ananasem, kukurydzą , sezamem i kurczakiem wędzonym, chleb żytni,
herbata zielona
|
01.12.2017
Piątek
|
pieczywo
mieszane ,masło
polędwica
sopocka ,twarożek z koperkiem , ogórek małosolny , papryka czerwona
herbata
rumiankowa
|
zupa pomidorowa z makaronem kukurydzianym,
paluszki rybne , ziemniaki , surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem , kompot z gruszek
|
pieczywo
mieszane , masło, ser gouda , szynka pieczona, ogórek małosolny ,
sałata , kiełki rzodkiewki
herbata
z mięty z własnego ogrodu
|
wtorek, 28 listopada 2017
JADŁOSPIS DEKADOWY - II dekada, II tydzień od 27/11/2017 do 01/12/2017
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz