Data
|
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
|
OBIAD
(zupa
- godz. 11:30, II danie godz. 14:15)
|
PODWIECZOREK
(godz.
16:15)
|
04.12.2017
Poniedziałek
|
bułka maślana; powidła truskawkowe; serek waniliowy; herbata
miętowa
|
zupa barszcz biały z ziemniakami
leczo warzywne z dynią i cukinią,
makaron rurki, kompot jabłkowy
|
Parówki drobiowe, sos pomidorowy;
pieczywo mieszane; masło; herbata
rumiankowa
|
05.12.2017
Wtorek
|
bułka grahamka, masło; kiełbasa żywiecka podsuszana ,twarożek z ogórkiem kiszonym; szczypiorek , papryka
czerwona; herbata miętowa
|
zupa krupnik z kaszą jaglaną
sznycel z indyka w panierce z sezamem, kasza
gryczana, warzywa z wody (kalafior, brokuł, marchew), kompot z aronii
|
pieczywo mieszane; masło; serek
topiony śmietankowy, szynka pieczona ; papryka czerwona , ogórek kiszony;
herbata miętowa
|
06.12.2017
Środa
|
mleko sojowe; pieczywo mieszane , masło;
szynka gotowana , twarożek z papryką;
sałata , ogórek kiszony
|
Zupa pomidorowa z ryżem
Pulpety rybne w sosie chrzanowym ,
kasza jaglana marchewka z groszkiem,
kompot gruszkowy
|
pieczywo żytnie; masło; ser kozi ,
salami ; sałata , ogórek kiszony; herbata
rumiankowa
|
07.12.2017
Czwartek
|
pieczywo mieszane , masło ser gouda ,
szynka gotowana; sałata , ogórek kiszony , pomidor; herbata rumiankowa
|
zupa barszcz czerwony z ziemniakami i
jajkiem
pyzy ziemniaczane z sosem pieczarkowym,
surówka z kiszonej kapusty i jabłka
kompot jabłkowy
|
pieczywo mieszane masło; własna pasta
z jajek i szczypiorku , schab pieczony,
sałata; papryka
żółta herbata miętowa
|
08.12.2017
Piątek
|
pieczywo mieszane, masło ;kiełbasa żywiecka podsuszana; pasta z suszonych
pomidorów; sałata , ogórek kiszony herbata miętowa
|
Zupa krem z brokuły z grzankami
makaron świderki z białym serem i
brzoskwinią , kompot truskawkowy
|
pieczywo mieszane; masło; szynka
gotowana, pasztet; sałata , ogórek kiszony; herbata z lipy
|
poniedziałek, 4 grudnia 2017
JADŁOSPIS DEKADOWY - I dekada, I tydzień od 04/12/2017 do 08/12/2017
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz