Data
|
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
|
OBIAD
(zupa
- godz. 11:30, II danie godz. 14:15)
|
PODWIECZOREK
(godz.
16:15)
|
26.02.2018
Poniedziałek
|
Chałka drożdżowa, chleb żytni, powidła
z truskawek, serek waniliowy, herbata miętowa
|
Zupa zacierkowa z natką pietruszki
Gulasz
z kiełbasek , makaron rurki bezglutenowy , surówka z kapusty pekińskiej ,
kompot z jabłek
|
Parówki drobiowe, sos pomidorowy, pieczywo
mieszane, masło, herbata rumiankowa
|
27.02.2018
Wtorek
|
bułka grahamka, masło; kiełbasa żywiecka podsuszana ,twarożek z ogórkiem kiszonym; szczypiorek , papryka
czerwona; herbata miętowa
|
zupa z czerwoną soczewicą i czerwoną
papryką , kopytka ze szpinakiem i marchewką ( mąka ziemniaczana), surówka z pora z jabłkiem i kukurydzą , kompot z
gruszek
|
pieczywo mieszane; masło; szynka
gotowana ; ser żółty, papryka czerwona , sałata; herbata miętowa
|
28.02.2018
Środa
|
mleko sojowe; pieczywo mieszane , masło;
szynka gotowana , twarożek z papryką;
sałata , ogórek kiszony
|
Zupa krem z ciecierzycy , placki z jabłkiem i cynamonem , sałatka
owocowa , kompot z jabłek
|
pieczywo żytnie; masło; ser kozi ,
salami ; sałata , ogórek kiszony; herbata
rumiankowa
|
01.03.2018
Czwartek
|
pieczywo mieszane , masło ser gouda ,
szynka pieczona; sałata , ogórek kiszony , pomidor suszony, herbata
rumiankowa
|
zupa kalafiorowa z koperkiem , kotlet mielony , ziemniaki, buraczki
gotowane
kompot gruszkowy
|
pieczywo mieszane masło; humus z
ciecierzycy , schab pieczony,
sałata; papryka
żółta herbata miętowa
|
02.03.2018
Piątek
|
pieczywo mieszane, masło ;kiełbasa żywiecka podsuszana; pasta z suszonych
pomidorów; sałata , ogórek kiszony herbata miętowa
|
Zupa rosół z makaronem , paluszki
rybne , kasza jęczmienna , surówka z kapusty kiszonej jabłka i natki
pietruszki , kompot z jabłek
|
pieczywo mieszane; masło; polędwica
sopocka, pasztet; sałata , ogórek kiszony; herbata z lipy
|
*Poszczególne
elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.
Woda
mineralna podawana bez ograniczeń
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz