Data
|
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
|
OBIAD
(zupa - godz. 11:30, II
danie godz. 14:15)
|
PODWIECZOREK
(godz. 16:15)
|
13.08.2018
Poniedziałek
|
kawa
zbożowa, pieczywo mieszane, masło, ser kozi , rzodkiewka ,pasta z zielonego
groszku , marchew do pasty , sałata, herbata ze
świeżej mięty
|
zupa krem
z kalafiora z grzankami, racuchy
drożdżowe z jabłkiem,
kompot
ze śliwek b/c
|
Jajecznica,
szczypiorek, pomidor, świeży ogórek, sałata, pieczywo mieszane
własne gryczane, masło, herbata ze świeżej mięty, śliwki
|
14.08.2018
Wtorek
|
Płatki
owsiane z mlekiem migdałowym i chałki maślane , chleb własny
gryczany, masło, konfitura śliwkowa , twarożek z jogurtem naturalnym , herbata
owocowa
|
zupa
kapuśniak z młodej kiszonej kapusty z pomidorami
przecieranymi , własnymi i czerwoną fasolą, natka
pietruszki, spaghetti z sosem jarzynowym - wegetariańskie,
kompot
z jabłek b/c
|
pieczywo
mieszane masło, jajko gotowane , pasta z czerwonej soczewicy,
pomidor ,rzodkiewka , rukola , herbata ze świeżej mięty, jabłko
|
15.08.2018
Środa
|
WOLNE
|
WOLNE
|
WOLNE
|
16.08.2018
Czwartek
|
pieczywo
mieszane, chleb własny gryczany masło, pasta twarogowa z
koperkiem, własny pasztet z czerwonej soczewicy, ogórek małosolny, rzodkiewka
, pomidor, sałata, herbata ze świeżej mięty
|
zupa koperkowa
z zacierkami i natką pietruszki , kotlet z kaszy gryczanej z warzywami , sos
pomidorowy , surówka z białej rzepy, kompot z jabłek b/c
|
Pieczywo
mieszane , masło, humus z ciecierzycy i pieczonego buraka z dodatkiem pasty
sezamowej, rzodkiewka, sałata, ogórek zielony słupki, marchew do humusu,
herbata rumiankowa, jabłko
|
17.08.2018
Piątek
|
pieczywo mieszane
,masło, pasta z awokado, jajko gotowane , pomidor, rzodkiewka, seler naciowy
i marchew, herbata zielona
|
zupa
jarzynowa zabielana z koperkiem, chińszczyzna z ryżem , kompot śliwkowy b/c
|
Pieczywo
mieszane masło , ser owczy , pomidor , pasta z twarożku i zielonego pesto,
sałata , ogórek zielony , herbata ze świeżej mięty, winogrono
|
*Poszczególne elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.
Woda mineralna podawana bez ograniczeń
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz