PLUSZOWY MIŚ

środa, 21 listopada 2018

Jadłospis 19.11 - 23.11.2018


JADŁOSPIS

od 19/11/2018 do 23/11/2018
DATA
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
OBIAD
(zupa - godz. 11:30, II danie godz. 14:15)
PODWIECZOREK
(godz. 16:15)
19.11.2018
Poniedziałek
Płatki owsiane z mlekiem migdałowym i bananem, pieczywo mieszane, masło, ser kozi, szynka gotowana, sałata lodowa, papryka mix, herbata miętowa
zupa zalewajka z jajkiem, spaghetti mięsno-ziołowe z bazylią i tartym serem
Kompot z gruszek
Koktajl owocowy na kefirze, bułka maślana, banan
20.11.2018
Wtorek


kawa zbożowa, jajecznica ze szczypiorkiem, chleb razowy, herbata rumiankowa


Zupa kapuśniak z pomidorami, gulasz z zielonej soczewicy i kukurydzy, ryż brązowy, surówka z białej rzepy
kisiel truskawkowy, chrupki kukurydziane, jabłko
21.11.2018
Środa
kakao, chałka drożdżowa, dżem z czarnej porzeczki, serek z wanilią,
herbata owocowa
Zupa ogórkowa z ryżem, kopytka marchewkowo-szpinakowe, marchew z groszkiem, kompot ze śliwek
sałatka z ananasem, kukurydzą, wędzonym kurczakiem, chleb razowy, masło,
herbata rumiankowa
22.11.2018
Czwartek
Płatki jaglane z mlekiem kokosowym i jagodami goji, pieczywo mieszane/masło, pasta z łososia, schab pieczony, sałata, ogórek kiszony
Zupa pomidorowa z makaronem, indyk gotowany w rosole, ziemniaki, warzywa z wody, kompot z jabłek
Budyń śmietankowy, wafle kukurydziane, pomarańcza
23.11.2018
Piątek
pieczywo mieszane/masło, pasta z ciecierzycy, marchew, seler, ser gouda, papryka mix, herbata miętowa
zupa rybna, pyzy ziemniaczane z cebulką, surówka z ogórka kiszonego i papryki,
kompot z jabłek i śliwek
ryż z jabłkiem pieczonym,
herbata malinowa
*Poszczególne elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.
Woda mineralna podawana bez ograniczeń

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz