Data
|
ŚNIADANIE
(godz. 9:00)
|
OBIAD
(zupa - godz. 11:15, II
danie godz. 14:00)
|
PODWIECZOREK
(godz. 15:30)
|
08.06.2020
poniedziałek
|
Pieczywo
mieszane 50g /masła 10g , jajecznica ze szczypiorkiem 100g , sałata 10g
, herbata miętowa 220g
|
Zupa
pieczarkowa z makaronem 250g , kotlet mielony 100g , ziemniaki młode z
koperkiem 50g , mizeria z jogurtem naturalnym 150g , kompot z jabłek 220g
|
Chałki
drożdżowe 50g , dżem z truskawek 20g , serek waniliowy 20g , maślanka owocowa
100g, herbata malinowa 220g
|
07.01.2020
wtorek
|
Pieczywo mieszane 50g/masło 10g, szynka
gotowana 15g, sałata 10g, ser gouda 15g, pomidor 20g, ogórek kiszony 20g,
herbata rumiankowa 220g
|
Zupa ziemniaczana
z natką pietruszki 250g , leczo warzywne z czerwoną fasolą 100g , ryż 50g ,
kompot z gruszek 220g
|
Sałatka
owocowa , herbata z cytryną
|
08.01.2020
środa
|
Jajko na twardo 15g, szczypiorek 5g, polędwica sopocka
20g, ogórek kiszony 15g, sałata 10g , pieczywo mieszane 50g/masło 10g,
herbata miętowa 220g
|
zupa kalafiorowa
z koperkiem 250g , makaron świderki z białym serem i truskawkami 150g ,
kompot z jabłek 220g
|
Humus z ciecierzycy 30g , ogórek zielony 40g
, marchewka 40g , chleb żytni 50g , herbata miętowa 220g
|
*Poszczególne elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.
Woda mineralna podawana bez ograniczeń
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz