Poniedziałek 1 dekada 2 tydzień
Śniadanie: Płatki orkiszowe z mlekiem 1,5%
Pieczywo
mieszane , masło
Wędlina , ser Bieluch
Pomidor , sałata głowiasta
herbata zielona
jabłko
Obiad: Zupa jarzynowa z koperkiem
Spaghetti mięsno - ziołowe (
makaron kukurydziany)
Z bazylią i
oregano
Kompot z jabłek z dodatkiem świeżej
mięty
Podwieczorek:
Kiwi
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
pasta jajeczna ,szynka z indyka
ogórek świeży , kiełki brokuły
herbata miętowa
WTOREK
Śniadanie: kawa zbożowa z mlekiem bez
laktozy
bułka
grahamka ,masło
ser żółty ,kiełbasa żywiecka
kalarepka , rzodkiewka
Obiad: Zupa pieczarkowa ze świderkami i prawdziwą śmietaną
Gotowana cielęcina w rosole
z warzywami
Kalafior , brokuł , marchewka
Kasza jęczmienna
Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: śliwki
Kolacja: mleko sojowe
Pieczywo mieszane ,masło
szynka gotowana , pasta twarogowa
sałata ,pomidor
herbata rumiankowa
Środa
Śniadanie: kakao
Pieczywo mieszane , masło
Ser gouda ,
polędwica sopocka
Pomidor , sałata
Herbata z cytryną i miodem
Obiad: zupa zalewajka z jajkiem
Ryba po grecku
Ryz jaśminowy
Kompot owocowy
Podwieczorek: jabłko
Kolacja: pieczywo mieszane ,masło
Twarożek ze szczypiorem , kiełbasa żywiecka
Ogórek małosolny , papryka żółta
herbata miętowa
Czwartek
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku
rogal
drożdżowy , masło
powidła śliwkowe własnej roboty
herbata z cytryną
OBIAD: Zupa
Kalafiorowa z koperkiem i natką
Kotlet mielony drobiowy
Kasza gryczana niepalona
Marchewka z groszkiem
kompot jabłkowy
Podwieczorek: Krakersy
Kolacja Pieczywo mieszane , masło
Jajko na twardo ,
szczypiorek
Wędlina , papryka trzy kolory
herbata rumiankowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz