PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Płatki orkiszowe z mlekiem sojowym
Pieczywo
mieszane , masło
Wędlina , ser Bieluch ,
papryka zielona
herbata zielona
Obiad: Zupa kalafiorowa z koperkiem
Spaghetti mięsno - ziołowe (
makaron kukurydziany)
Z bazylią
Kompot z jabłek z dodatkiem mięty
Podwieczorek:
Śliwki
Kolacja: Pieczywo mieszane ,masło
pasta jajeczna ,szynka z indyka
kiełki brokuły , ogórek kiszony
herbata miętowa
WTOREK
Śniadanie: kawa zbożowa z mlekiem bez
laktozy
bułka
grahamka ,masło
ser żółty ,kiełbasa żywiecka
kiełki rzodkiewki , papryka żółta
Obiad: Zupa barszcz czerwony z
ziemniakami
Gotowana cielęcina w rosole
z warzywami
Kalafior , brokuł , marchewka
Kasza jęczmienna
Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Jabłko
Kolacja: mleko sojowe
Pieczywo mieszane ,masło
szynka gotowana , pasta twarogowa
papryka czerwona
herbata rumiankowa
ŚRODA
Śniadanie: kakao
Pieczywo mieszane , masło
Ser gouda ,
polędwica sopocka
Sałata rzymska , ogórek kiszony
Herbata z cytryną i miodem
Obiad: Zupa
pomidorowa z ryżem i natką pietruszki
Racuchy drożdżowe z jabłkiem
Kompot wiśniowy
Podwieczorek: Sałatka owocowa
Kolacja: pieczywo mieszane ,masło
Twarożek ze szczypiorem , kiełbasa żywiecka
Ogórek małosolny , papryka żółta
herbata miętowa
CZWARTEK
Śniadanie: mleko do picia(sojowe)
pieczywo mieszane ,masło
pasztet drobiowy , ogórek małosolny
herbata zielona z cytryną
OBIAD: Zupa barszcz biały z jajkiem
Ryba po grecku
Ryż z kurkumą
Podwieczorek: Gruszka
Kolacja: bułka z ziarnem ,masło
pasta z makreli ,ser biały
szczypiorek , papryka czerwona
sałata rzymska
PIĄTEK
Śniadanie: Płatki owsiane na mleku
rogal drożdżowy , masło
powidła śliwkowe , z własnej spiżarni
herbata z cytryną
OBIAD: Zupa zacierkowa z koperkiem i natką
Kotlet mielony gotowany na parze
ziemniaki
Marchewka z groszkiem
kompot jabłkowy
Podwieczorek: Paluszki z sezamem
Kolacja Pieczywo mieszane , masło
Jajko na twardo , szczypiorek
Wędlina , papryka trzy kolory
herbata rumiankowa
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz